Den Haag

Away Hyena's logo

In 2007 is het Seniorenflag ontstaand in Nederland we draaide een pilot jaar met 6 verenigingen dat jaar werd Amstelland Panthers (onofficieel) Nederlands Kampioen

In 2008 ging de AFBN van start met een officieele nationale competitie Senioren Flag Den Haag Raiders deed daaraan mee met 1 team en wel GTVN (Gezelligste Team Van Nederland) GTVN werd dat jaar officieel Kampioen van Nederland.

2009 werd het team opgeheven en deden de Raiders dat jaar niet mee aan de Nationale competitie.

2010 werden de The Hague Hyena’s opgericht en gingen dat jaar ook de Nationale competitie meedraaien en werden dat jaar nationaal Kampioen dorr in de finale Den Haag Raiders GZB te verslaan.

In 2011 werd er een tweede Hyena’s team opgericht zeg maar een soort development team om daar in te groeien om dan eventueel over te stappen naar het eerste beide Hyena’s teams draaide bovenin mee The Hyena’s 1 werden wederom kampioen van Nederland en in de finale speelde ze tegen The Hyena’s 2 die runner-up werd.

In 2012 en 2013 was de uitslag het zelfde The Hyena’s 1 kampioen en The Hyena’s 2 runner-up.

In 2014 werden de The Hague Hyena’s voor de vijfde keer achtereen Nationaal Kampioen in de finale versloegen ze Lightning Leiden.

Nu 2015 start The Hague Hyena’s 1 en 2 met een nieuwe selectie dus we zijn benieuwd wat dit ons gaat brengen